Kadro İşlemleri Başladı

05 Aralık 2017 tarihinde açıklanan Taşeron İşçisine kadro düzenlemesi için Gerze Belediyesi’nde yer alan Taşeron İşçilerimizin işlemlerine başlandı.

24 Aralık 2017 tarihinden itibaren evraklarını hazırlayan işçilerimiz 02 Ocak 2018 tarihinden itibaren ise geçiş aşamasında ki sözleşmelerini imzalamaya başladılar.Bünyesinde 85 Taşeron İşçi barındıran Belediyemiz tarafından hazırlanan sözleşmeyi imzalayan işçilerimiz memnuniyetlerini dile getirirken imzaladıkları sözleşmelerin hayırlar getirmesini temenni ettiler.

Mesleklerine göre kendilerine ayrılan formlara imza atan işçi ve emekçi kardeşlerimiz konuşulduğu gibi kıdem tazminatından ve çalışma süresinden feragat durumlarının sözleşmede söz konusu olmadığını, dolayısıyla hiçbir haklarının yanmadan ve Belediye Başkanımız Sayın Osman BELOVACIKLI’nın da talimatıyla hukuki çerçevede en iyi şekilde iyileştirilerek hazırlanan bir sözleşmeye imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.

Gerçekleştirilen imza törenlerinin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız ise yaptığı açıklamada; “Katıldığımız her platformda ve işçi kardeşlerimle birlikte yaptığımız görüşmede böyle bir yasanın çıkması gerektiğini söylemiştik.Bizlerin baskısına kulak veren devletimiz sonunda hepimizi mutlu edecek bir düzenlemeyle işçi kardeşlerimizin hakkını vermeye başladı.Bizler her zaman işçi ve emekçi kardeşlerimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.Geçmiş yaşantımızda bu konu hakkında ki düşüncelerim ne ise Belediye Başkanlığı dönemimden itibaren de mücadeleme devam ettim.İnanıyorum ki bu düzenleme önümüzde ki süreçte daha da iyileştirilerek işçi kardeşlerimize sunulacaktır.Tüm işçilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.İşçi ve emekçinin her zaman yanındayız.” İfadelerine yer verdi.

Belediye Başkanlığı olarak imzaladıkları sözleşmelerin tüm İşçilerimize hayırlı olmasını dileriz.