Çalışan Gazetecilerimizin Gününü Kutladık

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü vesilesiyle TBMM Divan Üyesi ve Sinop Milletvekilimiz Sayın Barış KARADENİZ ile Belediye Başkanımız Sayın Osman BELOVACIKLI; ilçemizde faaliyet gösteren yerel gazetelerimize çiçek gönderdiler.

Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Deniz MIZRAKLI’nın ulaştırdığı çiçeklerde ilçemizde faaliyet gösteren Gerzeninsesi Gazetesi ve Gerze Gündem Haber Gazetesi’ne ziyaret gerçekleştirildi. TBMM Divan Üyesi ve Sinop Milletvekilimiz Sayın Barış KARADENİZ ile Belediye Başkanımız Sayın Osman BELOVACIKLI’nın günlerini kutladığı çiçek takdiminin ardından emekçi Gazetecilerimiz bu özel günde sergiledikleri ince ve nazik yaklaşımlarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Belediye Başkanlığı olarak ülkemizde bu kutsal mesleği sürdüren tüm Gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarız.