Güneş GSM Hizmetinizde

İlçemizde uzun yıllardır hizmet veren ve bulundukları iş yerinde gerçekleşen çalışmalar gereği bir süredir ilçemiz Okullar Caddesi’nde hizmet veren Güneş GSM; yenilenen yüzüyle alışılmış yerinde hizmete açıldı.

İlçemiz Atatürk Caddesi üzerinde çalışmaların tamamlanmasıyla birlite hizmete giren Güneş GSM’in açılış kurdelesini Belediye Başkanımız Sayın Osman BELOVACIKLI keserken bir açıklama gerçekleştirdi.Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada; “Telefon ve telefon aksesuarları konusunda Güneş GSM halkımızın takdirini ve güvenini kazanmış bir işletmedir.Yenilenen yüzüyle bugün tekrar hizmete açılan işletme incelediğimiz kadarıyla da oldukça profosyonel bir hizmet anlayışı sergileyecek.Öncelikle bu işletmeyi yenileyerek ilçemize kazandıran işletme sahibi Hasan Ali BAŞ ve kıymetli eşi Banu BAŞ’a başarılar diler, güzide işletmemizin ilçemize ve sahiplerine hayırlı kazançlar getirmesini temenni ederim dedi.

Kurdele kesiminin ardından Deniz Kurabiş Organizasyon tarafından hazırlan mini kokteyl ile ziyaretçilerini ağırlayan işletmeyi gezen vatandaşlarımız alışveriş yaparak çeşitliliğin fazla olmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Belediye Başkanlığı olarak Güneş GSM’in ilçemize ve işletme sahiplerine hayırlı olmasını dileriz.