Kanun Kursu’na Davet

Belediyemiz Konservatuarı bünyesinde açılan kurs sayısı gün geçtikçe artıyor.

Sanata ve sanatçıya verdiği destekle farklı bir yere sahip olan Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI bilindiği üzere geçtiğimiz hafta korolarımızda kullanılmak üzere Bağlama’ların  testini yapıp Konservatuar bünyesine katmıştı.

Bünyesinde barındırdığı kurslara 7’den 70’e herkes katılırken Belediye Başkanımız sanat sevdalısı vatandaşlarımıza bir sürpriz daha yaparak Kanun Kursu’nu faaliyete geçirdi.Türk Sanat Müziği Koro Şefimiz İbrahim KOCABIYIK eğitmenliğinde yapılacak kurs için Belediyemize gelen Kanun’u test eden Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada; “Belediyemiz Konservatuarı bünyesinde faaliyet sürdüren kurslara bir yenisini daha açarak Kanun Kursu’nu hayata geçiriyoruz.Bu vesileyle 7’den 70’e tüm vatandaşımız bu kurslara katılarak boş zamanlarını daha faydalı şekilde değerlendirme fırsatı buluyorlar.Yaş gözetmeksizin katılan kursiyerlerimiz sanatın içinde olarak kendilerini mutlu ediyorlar.Yeni açacağımız Kanun Kursu’da vatandaşlarımızın yoğun talebi üzerine açılmış olup artık hayata geçmektedir.”ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanlığı olarak Konservatuar bünyemizde açılan Kanun Kursu’muza tüm halkımızı bekler, sanat dolu günler dileriz.