Kursiyerlerimizden Bağlama Resitali

Belediyemiz Konservatuarı Bağlama Kursu öğrencileri gerçekleştirdikleri programla gönülleri mest etti.

Gerze Belediyesi Sedat IŞIDI Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe vatandaşlarımız ilgi gösterirken Bağlama Kursu Eğitmenimiz Nusret Semih BEŞCANLAR’ın yönettiği öğrencilerimiz seslendirdiği ve çaldığı eserlerle dinleyicilerine eşsiz ve keyifli bir akşam yaşattılar.

Enstrumantel olarak da performansların sergilendiği gecede öğrencilerimiz hafta içerisinde Belediyemizin yeni aldığı bağlamaları kullanırken, vatandaşlarımız eserlere hep bir ağızdan katılarak anın ölümsüzleşmesine vesile oldular.

Gecenin sonunda Şef Nusret Semih BEŞCANLAR desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen ve Konservatuarı’mızın gelişmesi açısından her türlü fedakarlığı yapan Belediye Başkanımız Sayın Osman BELOVACIKLI’ya teşekkür ederken, konserlerinde kendilerini yalnız bırakmayan ve öğrencilerine her zaman destek veren ailelerine de minnettar olduğunu belirtti.

Konser çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.