EMİTT Sona Erdi..

İstanbul/Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 22.si düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı sona erdi.
25-28 Ocak 2018 tarihlerinde düzenlenen fuara Sinop Belediyesi, Sinop İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Gerze Belediyesi, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası, Sinop Üniversitesi ve Milli Parklar katılırken Uluslararası platformda ziyaretçilerin Sinop’a ilgisi oldukça yoğun oldu.

Sinop Belediye Başkanı Sayın Baki ERGÜL ve stand görevlileri ziyaretçilerimizi layıkıyla ağırlarken misafirlerimize Gerze Pidesi ve Nokul ikramında bulunuldu.Fuarın ikinci günü ise Sinop Belediyesi, Sinop İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve SİNDEF tarafından düzenlenen “Mutlu Kent Sinop’la Buluşma Kokteyli” gerçekleşti.Kokteyle, fuara katılımcı ülkeler katılırken Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Rıfat ÖRNEK’te katılımıyla destek sağladı.

Sinop ve ilçemizin doğal güzelliklerinin yanı sıra turizm faaliyetlerinin tanıtıldığı ve ilgi odağı haline geldiği fuar bu şekilde sona erdi.