Hırsız Yakalandı!!

Geçtiğimiz günlerde Belediyemiz Hizmet Binası’na giren ve planladığı soygunu gerçekleştirip Belediyemiz Zabıta Memuru E.Ö’yü tehdit ederek kaçan E.Ç; Emniyet Teşkilatımızın sıkı takibi sonucu yakalandı.
    Bilindiği üzere 28.01.2018 Pazar günü saat 15.30 sıralarında Gerze Belediyesi Hizmet Binası’na girerek soygun gerçekleştiren eli baltalı sabıkalı suçlu E.Ç yakayı ele verdi.Belediyemiz Hizmet Binası’na kaçak girerek gerçekleştirdiği tespitin ardından Tahsilat Birimi’nden bir miktar para çalan sabıka dosyası kabarık suçlu rutin kontrolünü sağlayan Zabıta Memurumuz E.Ö’yle karşılaşmıştı.Belediyemiz Zabıta Memuru’nu ölümle tehdit ederek kayıplara karışan E.Ç Erfelek ilçesinde yakayı ele verdi.
    Polis incelemesinin başlamasının ardından kameralarla takip edilen suçlunun ilk olarak ilçemizde bir otel mevkiinde soygun gerçekleştirdiği eldivenini düşürdüğü tespit edilmiş ve ardından Sinop’a kaçtığı  kanıtlanmıştı.Burada çaldığı paralarla alışveriş yapan Erfelek doğumlu sabıkalı suçlu ardından, Erfelek ilçesine giderek Emniyet Teşkilatımızın özverili çalışmasının ardından takip ve tespit edilip yakayı ele verdi.
    Yakalanan suçlu gece saatlerinde Gerze İlçe Emniyet’ine getirilerek tespit edilirken mahkemeye sevk edildi.