Park ve Peyzaj Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı

Park ve 	Peyzaj Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı

İlçemiz Atatürk Mahallesi Eski Cezaevi bölgesinde başlatılan Park ve Peyzaj projesinde sona gelindi.

Şahsa ait olan bölgeden kaldırılan parkın Belediyemize ait arazi sınırları içerisinde yeniden konuşlandırılmasıyla başlayan çalışmaları Belediye Başkanımız Sayın Osman BELOVACIKLI bizzat yerinde inceledi.İlçemizin menfaatleri doğrultusunda muhtarlarımızla sık sık bir araya gelen Belediye Başkanımızı Atatürk Mahallesi Muhtarı Sayın Rıza ÖZTÜRK ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Nevzat BAL karşıladı.

Çalışmalarda karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Belediye Başkanımız çeşitli incelemelerde bulunmasının ardından açıklamalarda bulundu.Başkan BELOVACIKLI yaptığı açıklamada; “1 ay önce başladığımız çalışmalarda sona geldiğimizi vatandaşlarımıza müjdelemek istiyorum.İlk olarak şahsa ait olan bölgede bulunan parkımızı Belediyemiz arazi sınırları içerisinde olan bölgeye taşıdık ve çevre düzenlenmelerinde bulunduk.Aynı zamanda Marangozhanemizinde çalışmalarıyla birlikte bölgeye oturma alanları yapıldı. Muhtarlarımız ile birlikte görüş alışverişinde bulunarak çalışmalarımızı vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda gerçekleştiriyoruz.Park ve Bahçe Müdürlüğümüz tarafından yapılacak olan yeşillendirme çalışmalarıyla birlikte de ilçemiz ziyaretçilerini şehir girişinden itibaren etkileyici bir havaya sokacak. Gerze’mize şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak çalışmalar hakkında önümüzde ki günlerde de bilgi vereceğimizi bildirir, tüm hemşehrilerimize saygılar sunarız.