Gerze’de İlk..

Gerze Belediye Başkanı Sayın Osman BELOVACIKLI; ilçemizde bir ilki daha gerçekleştirmeye başladı.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü’nün ilçemizde gerçekleştirdiği yol ve kaldırım çalışmalarını yakından izleyen Belediye Başkanımız son olarak Atatürk Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde incelemişti.Çalışmaların olduğu bir çok noktayı ziyaret eden Belediye Başkanımız aynı zamanda Atatürk Mahallesi’nde bir ilki hizmete sokmaya hazırlanıyor.

Atatürk Mahallesi Muhtarımız Sayın Rıza ÖZTÜRK ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarımız Sayın Nevzat BAL ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız bu sırada karşılaştığı Engelli vatandaşımızın da dertlerini dinledi.Gerze’de ilki gerçekleştirilen ve vatandaşın can güvenliği açısından da daha kullanışlı olan baskı beton kaldırımlarının ortasına gelen YEDAŞ elektrik direklerinden müzdarip olan engelli vatandaşlarımızın güvenli ulaşımını kolaylaştırmak için müracaatta bulunacaklarını belirten Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada; “Vatandaşlarımızın güvenilir bir şekilde yaya ulaşımını sağlayabilmesi için Gerze’de bir ilki gerçekleştiriyoruz.Hem şık görünümüyle hemde engelli vatandaşlarımızın güvenilir ulaşım sağlayabilmesi açısından oldukça kullanışlı olan baskı beton kaldırım işçiliğini ilk olarak Atatürk Mahallesi’nde deneyip hizmete sunacağız.Vatandaşlarımızın da takdir etmesi halinde diğer mahallelerimizde de başlayacağımız çalışmaları ilçemizde yaygınlaştırmaya devam edeceğiz.Bizler için en büyük problemlerden birtanesi engelli vatandaşlarımızın güvenilir şekilde ulaşımını sağlayabilmesi.Ancak YEDAŞ elektrik direkleri maalesef vatandaşlarımızın güvenli biçimde ulaşım sağlamasına engel teşkil ediyor.Bu direklerin buradan kaldırılması için gerekli çalışmaları yapıp müracaatta bulunacağız.Çalışmalarımız Cumhuriyet Mahallesi’nde ki kaldırım çalışmaları ile devam edecek olup ilçemizin kaldırım problemini de büyük ölçüde halletmiş olacağız.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak modern, marka ve güvenilir şehir olma yolunda çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğimizi bildirir, tüm vatandaşlarımıza saygılar sunarız.