Belçika’ya Gidiyorlar..

Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ERASMUS (Öğrenci Değişim Programı) vesilesiyle Belçika’ya gidiyorlar.

Başvurdukları sosyal sorumluluk projesi kapsamında onay alan Yaren ÇÖMLEKÇİ, Aleyna KÖSE ve Gözde ERDEM Nisan ayında Belçika’ya gidecekler.Başvurmuş oldukları proje’nin tanıtımını yapmak üzere Belediye Başkanımız Sayın Osman BELOVACIKLI’ya ziyaret düzenleyen öğrencilerimizin mutluluğu gözlerinden okunurken ilçemizi ve okullarını Belçika’da temsil etmekten mutluluk ve gurur duyacaklarını  belirttiler.

Misafirlerini ağırlayan Belediye Başkanımız ise öğrencilerimizle gerçekleştirdiği sohbet çerçevesinde; “Geleceğimizin umudu olan gençlerimizin proje onayı almasına yürekten sevindiğimi belirtmek istiyorum.Böyle azimli gençlerimiz yurtdışında ki şehirleri de görerek ufkunu genişletip önümüzde ki yıllarda hem kendilerine, hem ülkemize daha hayırlı işlere imza atacaklardır.İlçemizi Belçika’da temsil edecek olan öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.