Gerze; Belediye Bülteni Okuyor

Başlattığı yeniliklerle vatandaşın takdirini her geçen gün biraz daha fazla kazanan Gerze Belediyesi geçtiğimiz aylarda çıkarmaya başladığı “Gerze Belediye Bülteni” ile 7’den 70’e tüm vatandaşlarımıza ulaşıyor.

26 Şubat 2018 tarihinde 3.sayısı çıkan ve resmiyet kazanan Gerze Belediye Bülteni’nde ilçemizden haberler, Belediye çalışmaları ve vatandaşı ilgilendiren birçok husus yer alıyor.Renkli baskı olarak vatandaşımıza dağıtılan gazetemize halkımızın ilgisi yoğun olurken gazeteyi okuyan vatandaşlarımız her yaş kesimine ulaşmayı başarıp Belediye çalışmalarından halkı bilgilendirdiği için Belediye Başkanımız Sayın Osman BELOVACIKLI’ya teşekkür ettiler.

Yenilikçi projelerle halkımızın takdirini kazanan Belediye Başkanımız ise gazetemiz ile ilgili yaptığı açıklamada; “Halkımıza ulaşmak için birçok projeyi hayata geçiriyoruz.İlk olarak Gerze Bel TV’yi kurarak internet üzerinden halkımıza projelerimizi ve çalışmalarımızı anlatmaya başladık.Bu projemiz oldukça ilgiyle karşılandı ve bundan memnuniyet duyduk.Ardından Türkçe ve İngilizce olmak üzere Uluslararası Gerze Turizm Kitapçığı hazırlamaya başladık ve sonuna gelmiş bulunuyoruz.Bu kitapçığı da en yakın zamanda halkımızla buluşturacağız.Son olarak ise Gerze Belediye Bülteni çıkararak halkımıza ulaşmayı hedefledik ve başardık.Renkli baskı olarak çıkardığımız gazetemizi Gerze’nin her bir noktasına dağıtıp 7’den 70’e tüm halkımıza çalışmalarımızı anlatıyoruz.İletişim çağında başlattığımız yeniliklerimiz bunlarla da sınırlı kalmayacak.Önümüzde ki haftalarda bir yeniliği daha hizmete sokup vatandaşımızın takdirine sunacağız.Herşeyin halkım için olduğunu belirterek, tüm vatandaşlarıma saygılarımı sunarım.” İfadelerini kullandı.

Her ay renkli baskı olarak çıkacak olan Gerze Belediye Bülteni’nin Gerze’ye hayırlı olmasını diler, tüm vatandaşlarımıza saygılarımızı sunarız.