Şampiyonluğa Ramak Kala

Gerze Belediyespor favori başladığı sezonda aldığı neticelerle şampiyonluğa koşuyor.

Sezonun ilk yarısını namağlup bitiren ekibimiz, 2017-2018 Sinop Amatör Büyükler Futbol Ligi’nin ikinci yarısında da aynı performansı gösterip ikide iki yaptı.04/03/2018 Pazar günü Gerze Şehir Stadı’nda Erfelekspor ile karşılaşan ekibimiz maçı 3-0 kazanırken maçı izleyenler arasında Gerze Belediyespor Onursal Başkanı ve Belediye Başkanımız Sayın Osman BELOVACIKLI ile birlikte Erfelek Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer ŞİMŞEK’te vardı.

Her zaman olduğu gibi seyirciler tarafından “patates tarlasına”benzetilen olumsuz koşullarda oynanan sahada iki ekipte varını yoğunu ortaya koyarken temsilcimiz aldığı haklı galibiyetle beraber en yakın rakibine dokuz puan fark açarak bitime haftalar kala şampiyonluğa göz kırptı.

Gerze Belediyespor’un başarıya yelken açtığı sezonda varını yoğunu ortaya koyan futbol takımının gizli kahramanlarından birisi de Gerze Belediyespor Yöneticisi Sayın Abdullah OĞUZ.Sayın OĞUZ fair play ruhu ve inanmanın Gerze’ye büyükler liginde ilk şampiyonluğu getireceğini belirtirken açıklamalarının devamında; “Geçtiğimiz sezon kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğun ardından bu sezona namağlup bir sezon geçirip şampiyonluk parolasıyla çıktık.Futbolcularımıza fair play ruhunun her zaman korunması ve sergilenmesini belirterek çıktığımız bu yolda çok çalıştık ve bu günlere geldik.Özellikle Gerze Belediye Başkanımız Sayın Osman BELOVACIKLI’ya çok teşekkür ediyoruz.Sinop ili ve ilçeleri arasında Amatör Spor Kulüplerine bütçesinden ödenek ayıran tek Belediye Başkanı Sayın Osman BELOVACIKLI’dır.Gençlerimize her zaman verdiği destekler sayesinde maddi ve manevi sorunlar yaşamadan sporcularımıza istedikleri ortamı sunuyoruz.Bu sene o sene diyor ve Gerze halkını şampiyonluğa gittiğimiz bu meşaketli yolda maçlarımıza bekliyoruz.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak temsilcimiz Gerze Belediyespor’a şampiyonluk yolunda başarılar dileriz.