Sağlıklı Bir Yaşam İçin Tek Adres Uzman Diyetisyen Cansu BÜYÜKBAŞ

Sektörel açıdan gün geçtikçe gelişen ilçemizde son olarak Beslenme ve Diyet Danışmanlığı hizmete açıldı.

Aynı zamanda Gerzeli olan Uzman Diyetisyen Cansu BÜYÜKBAŞ’ın hizmete açtığı büronun ilk ziyaretçisi ise Belediye Başkanımız Sayın Osman BELOVACIKLI oldu.Bütün tabuların yıkıldığı bir sistemle sağlıklı şekilde kilo vermeyi amaçlayan Uzman Diyetisyen’imizin sloganı ise “Yasaksız Diyet” oldu.

Yedi yıldır bu işi yaptığını belirten Sayın BÜYÜKBAŞ, İstanbul/Kadıköy’de Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde psikolog, spor hocası ve diyetisyen olarak görev yaptığını ve on beş günde bir Gerze’de hastalarıyla buluşacağını sözlerine ekledi.Kilo probleminin sadece fizyolojik nedenlere dayandırılmaması gerektiğini belirten Uzman Diyetisyen; bu problemin altında psikolojik problemlerin de yattığını, talep olduğu takdirde psikolojik destek de sağlanabileceğinin imkanını vatandaşlarımıza sunacağını belirtti.

Birçok yeniliği içinde barındıran bir sistemi Gerze’de hizmete sunduğunu belirten Cansu BÜYÜKBAŞ; online yakıp takip sistemi ile hastalarının her öğününü takip edeceğini ve kendisine 7/24 ulaşılabileceğini söyledi.İlçemiz Denizkent Villaları’nda hizmete giren Yaşam Merkezi’nde herşeyi yiyerek kilo vermenin mümkün olduğunu ve bu şekilde sağlıklı beslenerek kalıcı kilo vermeyi hastalarına sağlayacağını anlatan Uzman Diyetisyen’imizin hastalarından tek isteği ise günlük tüketim porsiyon miktarını öğrenmek.Cansu BÜYÜKBAŞ bu sayede hastaların kendi oluşturdukları menüler ile zorlanmadann kalıcı ve sağlıklı biçimde kilo vermenin oldukça kolay olduğunu vurguladı.

Belediye Başkanlığı olarak sağlıklı yaşamı sonuna kadar desteklediğimizi belirtir, ilçemize böyle faydalı bir Yaşam Merkezi’ni hizmete sunduğu için Uzman Diyetisyen Cansu BÜYÜKBAŞ’a teşekkür ederiz.