Cinema Gerze’ye Geliyor

Geçtiğimiz aylarda Sinop’ta hizmete giren Cine1Can Sineması Gerze’de hizmete giriyor.

Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanımız ile gerçekleşen görüşmeler sonucu anlaşmaya varılmasının ardından Gerze Belediyesi Sedat IŞIDI Kültür ve Sanat Merkezi’ni bir aylık deneme süresi ile ücretsiz olarak tahsis eden Belediye Başkanımız Gerze’liyi sinemayla buluşturmaya hazırlanıyor.

Belediyemiz Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen çalışmalar büyük ölçüde tamamlanırken ilk vizyon filmi ise 09 Mart Cuma akşamı gösterime giriyor.Selçuk AYDEMİR’in yazıp yönettiği ve Ahmet KURAL ile Murat CEMCİR’in başrollerini paylaştığı “Ailecek Şaşkınız” adlı film ile gösterime girecek olan Gerze Cine1Can Sinemaları beş seansla izleyicisiyle buluşacak.

11:45 / 14:00 / 16:30 / 19:00 / 21:30 saatlerinde gösterime sunulacak olan filmin ilçemizde büyük ilgi uyandırması beklenirken Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI ise bir açıklama gerçekleştirdi.Başkan BELOVACIKLI yaptığı açıklamada gerçekleşen projeden dolayı mutlu olduğunu belirtirken; “Gerze’li Sinop, Bafra ve Samsun’a cinemaya gidiyordu.Ancak başlattığımız bu proje ile cinemayı vatandaşlarımızın ayağına getirdik ve hizmete sokuyoruz.Cuma akşamı başlayacak olan cinema, Kültür ve Sanat Merkezi’mizin müsait olduğu her gün hizmet verecek.İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.

Sanat bir tutkudur bizde.Gerze’de çok uzun yıllar sonra hayata geçirdiğimiz Cinema’nın ilçemize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.