Başkan BELOVACIKLI’dan Kadın Personeline Jest

İşçinin ve emekçinin her daim yanında olan ve haklarını savunan Belediye Başkanımız 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle kadın personeline yemek daveti verdi.

İlk olarak saat 12.15’te ilçemiz Hükümet Konağı önünde Gerze Kadın Platformu tarafından gerçekleştirilen programa katılan Belediye Başkanımız ardından personeli ile birlikte Yalı Balık Evi’ne gitti.Burada personeline yemek daveti veren Belediye Başkanımız personeliyle sohbet gerçekleştirirken yemek öncesi bir açılış konuşması gerçekleştirdi.Başkan BELOVACIKLI 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle tüm kadın personelinin gününü kutlarken konuşmasında; “Kadın, Cumhuriyet’in kurulmasından itibaren en değerli ve en kıymetli varlıklarımızdır.Yeri geldiğinde cepheye mermi taşıyan kadınlarımız, çocuklarına ve toplumumuza analığın yanında babalık da yapma görevini üstlenmişlerdir.Bu yüzdendir ki kadın toplumumuzun en önemli mihenk taşıdır.Bu vesileyle de kadınlarımızın bir gün değil hergün hatırlanması temennilerimle 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nüzü en içten dileklerimle kutluyorum.”dedi.

Gerçekleşen yemek programının ardından personelimiz, Belediye Başkanımız Sayın Osman BELOVACIKLI’yı makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler ve hatıra fotoğrafı çekindiler.

Belediye Başkanlığı olarak dünya üzerinde ki tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlar, saygılar sunarız.