Gonca İnci ve Arkadaşlarından Doğaya Armağan

İlçemizde yaklaşık 10 yıldır tuhafiye işi ile vatandaşlarımıza hizmet veren İnci Tuhafiye sahibi Gonca İNCİ ve arkadaşları Gerze’de harika bir sosyal sorumluluk projesine imza attılar.

Ticaretle uğraşan İnci Tuhafiye sahibi Gonca İNCİ ve arkadaşları kendi el emeği göz nuru ürünleriyle ilçemizde ki birtakım zeytin ağaçlarına süslemeler yaptılar.Kendi ördükleri ürünleri ağaçlara giydiren Gonca İNCİ ve arkadaşları geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanımız Sayın Osman BELOVACIKLI’yı ziyaret ederek ağaçların ışıklandırılması hususunda destek istemişti.Gonca hanımla gerçekleştirdiğimiz sohbette desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’ya teşekkür ederken sözlerinin devamında ise bu mucizevi projenin nasıl çıktığını bizlerle paylaştı.Doğaya armağanda bulunduklarını belirten Gonca hanım; “İlçemizde 10 yıldır tuhafiye sektörüyle vatandaşlarımıza hizmet veriyorum.Geçen bu süre zarfında yeşili, mavisi ve doğasıyla ziyaretçilerini büyüleyen Gerze’ye bir katkı sağlamak istedik.Bu doğrultuda mahalleden arkadaşlarımla istişare yapıp bu projeyi hayata geçirmeye karar verdik.Ben arkadaşlarıma ipliklerini verdim ve hep birlikte örgüler yaparak ilçemizin bir sokağını bu şekilde süsledik.Bu süreçte Belediye Başkanımızdan da ağaçların ışıklandırılması hususunda destek istedik ve sağolsun projemize destek olarak anında yerine getirdi.Ben ve arkadaşlarım doğamıza katkı sağlamak istedik ve bunu bir nebze olsa başardık.Arkdaşlarıma teşekkür ediyorum.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak ilçemizde gerçekleştirdiği bu anlamlı sosyal sorumluluk projesinden dolayı Gonca İNCİ ve arkadaşlarına teşekkür eder, saygılar sunarız.