Gerze’de Ünlü Geçidi

Geçtiğimiz yılda ilçemizde sahne alan ve gerek kişilikleriyle gerekse mütevazi davranışlarıyla halkımızın takdirini ve sevgisini kazanan Begüm TOPÇU TURAY, Cantuğ Turay ve milyonları ekranlara kilitleyen Beni Affet dizisinin Cüneyt’i Murat DANACI ilçemize geldi.

Bu yıl izleyicisinin karşısına “Bir Varmış Bir Yokmuş” adlı tiyatro oyunuyla çıkan ünlü oyuncular edindikleri konuyla Kültür ve Sanat Merkezi’ni tıklım tıklım dolduran Gerze’liyi kahkahaya boğdu.30 Mart Cuma akşamı saat 19.30’da iki perde olarak sergilenen oyunda çok yakın arkadaş Mehmetcan ve Sermet’in yalnızlığa çare bulmak adına kız arkadaş bulma girişimleri anlatıldı.Sermet’in en yakın arkadaşı olan arkadaşı Mehmetcan’a kız arkadaş bulma girişimleri ve planları her seferinde suya düşerken Mehmetcan aradığı aşkı Ayşe’yi tesadüfen bulmuş oldu.

İzleyicinin alkışına şahit olunan oyun bu şekilde sona ererken oyunculara çiçeklerini vermek üzere İl Genel Meclis Üyesi Necmettin ÇAKIR davet edildi.Sergiledikleri harika performanstan dolayı ekibe tebrik ve teşekkürlerini ileten ÇAKIR’ın ardından oyuncular vatandaşlarımıza kırmayarak bol bol hatıra fotoğrafı çekindiler.