2017-2018 Şampiyonu Gerze Belediyespor..!!

2017-2018 Sinop Amatör Büyükler Ligi’nde bitime bir hafta kala sezonun tek favorisi temsilcimiz Gerze Belediyespor şampiyonluğunu ilan etti.

Tam tamına 46 yıl sonra büyükler kategorisinde şampiyon çıkaran Gerze’de şimdi ise bütün gözler ligin son haftasında oynanacak olan ve şampiyonluk kupasının takım kaptanı Akın ÜNYELİ’nin elinde yükselmesini beklemek.Bitime bir hafta kala en yakın rakibi Özel İdarespor ile arasında 4 puan fark bulunan ve Ayancık Belediyespor deplasmanına giden temsilcimiz 10-2 gibi bir skor elde ederek şampiyonluğunu ilan etti.

Bir çok zorluğu aşarak şampiyonluğa ulaşan temsilcimiz için artık ilk hedef Play-Out olacak.Play-out maçında BAL Ligi temsilcimiz Sinop Spor ile mücadele edecek olan ekibimiz bu maçı kazanması halinde ilçemizi ve ilimizi BAL Ligi’nde temsil etme fırsatı bulacak.

Belediye Başkanlığı olarak bu şampiyonlukta emeği geçen başta Gerze Belediyespor Onursal Başkanı Sayın Osman BELOVACIKLI’ya, Gerze Belediyespor Kulübü Başkanı Sayın Uğur SAĞIR’a, Gerze Belediyespor As Başkanı Sayın Ahmet AYDIN’a, Gerze Belediyespor Kulübü Genel Kaptanı Abdullah OĞUZ ve Gerze Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Uğur ÇETİN’e, Futbol Takımı Teknik Ekibi Özgür ve Kemal Hocamıza ve tabii ki övgülerin en büyüğünü hakkeden futbolcu kardeşlerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.