Gerze Yelken ve Su Sporları Kulübü Fethiye’de Kürek Çekti

Gerze Yelken ve Su Sporları Kulübünce bu sene faaliyete geçirilen kürek takımı Türkiye Şampiyonasında mücadele etmek için Fethiye’ye gitti.

31 Mart-01 Nisan 2018 tarihlerinde Fethiye’de yarışan Gerze Yelken ve Su Sporları Kulübünün rakipleri arasında, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray gibi büyük kulüpler de yer aldı. Yapılan yarışlarda Kızlar kategorisinde iki çifte teknede Türkiye dördüncülüğü ve beşinciliğini alan kızlarımız, gelecekte daha iyi derece elde edeceklerini gösterdiler.

Şampiyona sonrasında Fethiye’den dönen kürekçilerimiz, Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’YI makamında ziyaret ettiler.Kulübün faaliyete geçmesinde ve Türkiye çapında gerçekleştirilen yarışmalara araç tahsisi hususuna desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen Belediye Başkanımıza teşekkür eden kulüp yönetim ve sporcuları ardından Başkan BELOVACIKLI ile sohbet gerçekleştirdiler.Gerçekleştirdiği sohbette sporcuları tebrik eden Belediye Başkanımız; “Geçtiğimiz haftlarda da yarışmaya katılan sporcularımız ismini iyice duyurmuş ve ilçemizin gurur kaynağı olmuşlardı.Fethiye’de düzenlenen yarışmada da Türkiye dördüncülüğü ve beşinciliği gibi muazzam başarılara imza atan kulübümüze desteklerimizi her zaman vereceğiz.Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutabilme adına sportif faaliyetler oldukça önemlidir.Kendilerini geliştiren sporcularımız belki de yıllar sonra ülkemizi temsil etme seviyesine ulaşacaklar.Yönetim kurulu ve sporcularımıza başarılarının devamını diler, ilçemize yaşattıkları gururdan dolayıda teşekkür ederim.” dedi.

İlçemizin ismini spor camiasında duyuran Yelken ve Su Sporları Kulübünce ilçemize kamp yapmak üzere davet edilen Fenerbahçe ve Beşiktaş Kulüplerinin önümüzdeki günlerde ilçemize kamp yapmaya geleceklerini bildiren  Kulüp Başkanı Metin ÇALMAZ; “Kürek takımımızın kurulmasında desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’ya teşekkürlerimizi iletiriz. İlerleyen zamanlarda İlçemizde kürek sporunu daha aktif hale getirip, ilçemizde bir Türkiye Şampiyonası yapılması için Federasyonla görüşmelerimiz devam etmektedir.” dedi.