“Çiçek Dalında Güzeldir..”

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü gerçekleştirdikleri peyzaj çalışmalarıyla ilçemizin doğal güzelliğini gözler önüne seriyor.

Gerek yapılan spor aletleriyle donatılmış parklarla genç, yaşlı, çocuk demeksizin tüm kesimin takdirini toplayan Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri her mevsimin güzelliği olan çiçeklerin ekimi ile de Gerze doğasını gözler önüne seriyor.

Bahar aylarının gelmesi ile birlikte ilçemizin dört bir yanına papatya ve lale ekimi yapan ekiplerimiz ilçemizi göz kamaştırıcı bir güzellikle buluşturdular.Doğasıyla bütünleşen Gerze’de şehir girişinden itibaren sahil kesimine kadar her noktada açan çiçekler ve gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI çiçeklerin kopartılmaması ricasında bulundu.Başkan BELOVACIKLI çalışmalar hakkında da bilgi verirken; “Her mevsim ilçemizin her noktasına park ve peyzaj çalışmaları gerçekleştiriyoruz.Bahar aylarının gelmesi ile birlikte ilçemizin büyüleyen doğasına katkı sağlama gayreti içerisindeyiz.Son olarak ise lale ve papatya ekimi yapmıştık ve bu günlerde ektiğimiz bu çiçeklerin açarak ilçemize güzellik kattığını görüyoruz.Ancak bizi üzen bazı hususlar da yok değil.Vatandaşlarımız maalesef akşam saatlerinde çoğunlukta olmak üzere çiçekleri kopartıyorlar.Bu doğamıza zarar veriyor.Bizler zaten vatandaşlarımız talepte bulunduğu takdirde seramızdan tohum ve fide veriyoruz.Çiçek dalında güzeldir.Lütfen kopartmayalım.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak yeşili ve mavisiyle bütün olan Gerze’yi hep birlikte mutlu yarınlara ulaştırmak için çalışmaya devam edeceğimizi bildirir, saygılar sunarız.