Başkan BELOVACIKLI’dan Yavuz Selim Camii’ne Destek

Yaptığı çalışmalarla tüm kesimin takdirini toplayan Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI, inşaatı devam eden Yavuz Selim Camii’ne destek verdi.

Belediye Meclis Üyeleri Arif Recep GÜRSES, Hasan Yücel YUVACI, İrfan SAĞIR ve Mahalle Muhtarlarımız ile beraber Yavuz Selim Camii İnşaatına ziyarette bulunan Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI daha önce de sözünü verdiği Camii avlusu kilit parke taşı döşeme işlemlerini yerinde inceledi. Gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşlar ile sohbet eden Başkan BELOVACIKLI Camii çevresindeki yollarında en kısa sürede yapılıp hizmete açılacağını müjdeledi.

Büyük bir bölümü biten Yavuz Selim Camii kilit parke taşı döşeme çalışmalarını incelemesinin ardından Camii içerisine geçen Belediye Başkanımız, burada incelemelerde bulunarak açıklamalarda bulundu. Henüz inşaatı tamamlanmayan Camii’nin atmosferinden çok etkilendiğini söyleyen Belediye Başkanımız sözlerinin devamında; “ Göreve geldiğimizden bu yana İlçemizdeki Camii’lerimize katkı ve destek sağlıyoruz. Kutsal ibadetlerimizi yaptığımız Camii’lerimizde  halkımıza daha iyi hizmet verebilmek adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gerek Camii’lerimizin avlularına gerekse engelli vatandaşlarımızın ibadetlerine kolaylık sağlamak adına camii çevre yollarını yapıyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızın namaz öncesi ve sonrası dinlenebilmeleri için Belediyemiz marangozhanesinde yaptığımız bank ve çardaklar ile katkı sağlamaya devam ediyoruz. Önümüzdeki süreçte hizmete girecek olan Yavuz Selim Camiinin tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak Yavuz Selim Camiinin başta tüm İslam alemine ardından, ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz.