Gerze’den Üstadlar Geçti

Belediyemiz Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu’nun hazırladığı “Dilde Yaşayan Şarkılar” adlı konser büyük ilgiyle takip edildi.

Gerze Belediyesi Sedat IŞIDI Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen konsere ilçemiz Kaymakamı Sayın Murat GÜVEN ve Belediye Başkanımız Sayın Osman BELOVACIKLI’nın yanı sıra Türk Sanat Müziği’nin iki usta ismi Ali ŞENOZAN ve Selçuk AYGAN’da katıldı.

Birbirinden efsane eserlerin dillere döküldüğü gecede 240 kişi kapasiteli Kültür ve Sanat Merkezi’mize resmi rakamlara göre 370 kişinin geldiği tespit edilirken gerçekleşen konser büyük ilgiyle takip edildi.Saz ve söz sanatçılarımızın profosyonelleştiği gecenin sonunda vatandaşlarımızı bir sürpriz bekledi.İlçemizin önemli isimlerinden Emine & Ata ÜNLÜ çiftinin özel misafirleri olarak konser programımıza katılan Ali ŞENOZAN ve Selçuk AYGAN seslendirdikleri birbirinden güzel parçalar ile vatandaşlarımıza unutamayacakları gece yaşattılar.Emine & Ata ÜNLÜ çiftiyle çok uzun yıllara dayanan bir dostluğu olduğunu ve onlarda her zaman açık çek olduğunu belirten Selçuk AYGAN  yıllar sonra Gerzeliyle bir kez daha buluştuğu için teşekkürlerini iletti.

Şefliğini İbrahim KOCABIYIK, Sunuculuğunu Emine ACEHAN’ın yaptığı gece bu şekilde sona ererken koro üyelerimiz Türk Sanat Müziği’nin iki usta ismi Ali ŞENOZAN ve Selçuk AYGAN ile hatıra fotoğrafı çektirerek geceyi noktaladılar.

NOT: Gerze Belediyesi Konservatuarı TSM Korosu "Dilde Yaşayan Şarkılar" adlı konser fotoğraflarının tamamına FOTO GALERİ butonuna tıklayarak ulaşabilirsiniz.