Şampiyon Gerze Belediyespor!!!

46 yıllık hasret sona erdi.

Gerze Belediyespor Gerze halkının hasretine tam tamına 46 yıl sonra son verdi.2017-2018 Sinop Büyükler Amatör Ligi’nin şampiyonu sezonu namağlup bitiren Gerze Belediyespor oldu.Bugün saat 13.30’da bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek sahaya çıkan temsilcimiz sahasında Sinop İl Özel İdarespor’u ağırladı.Şampiyonluğu garantilemesine rağmen rakibini küçümseden aynı ciddiyet ve mücadeleyle sahadaki yerini alan temsilcimiz ilk yarıda 1-0 geriye düşmesine rağmen azim ve kararlılıkla çıktığı mücadelenin ilk yarısını 3-1 önde kapatmayı bildi.

Maçın ikinci yarında ise 15 Nisan tarihinde Sinopspor ile oynanacak olan Play-Out müsabakası sebebiyle oyunu rölantiye alan futbolcularımız karşılaşmayı 3-2 galip getirmeyi bildiler.Maç öncesi ve maç sonrası hazırlanan sürprizler, müzikler, davul zurna ekiplerinin gösterileri ve en önemlisi takımını hiçbir zaman yalnız bırakmayan 7’de 70’e tüm Gerzeli’nin katıldığı müsabaka sonunda 46 yıldır bekleyen kupa takım kaptanı Akın ÜNYELİ’nin ellerinde yükseldi.

Sinop Milletvekilimiz Barış KARADENİZ, Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI, İlçe Emniyet Müdürü Erol ULAŞ ve Sinop ASKF Başkanı Ayhan ÖZHAN futbolculara madalyalarını takdim etmesinin ardından kupa merasimi için futbolcularımız yerlerini aldı.Kaldırılan kupanın ardından yapılan açıklamalarda Gerze Belediyespor Başkanı’ndan futbolcusuna kadar tüm halkımız takımı tebrik ederken önümüzde ki hafta oynanacak olan maç için başarı dileklerini ilettiler.

Bizlere 46 yıllık özlemi dindirdiği ve bu gururu yaşattığı için Gerze Belediyespor’a sonsuz teşekkürler ederiz.

NOT: 2017-2018 Sinop Büyükler Amatör Ligi Şampiyonu Gerze Belediyespor'uzumuzn şampiyonluk fotoğraflarının tamamına FOTO GALERİ butonuna tıklayarak ulaşabilirsiniz.