Yönetimden Kupa Hediyesi

2017-2018 Sinop Büyükler Amatör Ligi’ni namağlup bitirerek ilçemize 46 yıl sonra şampiyonluk sevincini yaşatan Gerze Belediyespor Yönetimi, Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’ya ziyarette bulundu.

Kulüp Başkanı Uğur SAĞIR, Gerze Belediyespor As Başkanı Ahmet AYDIN, Genel Kaptan Abdullah OĞUZ ve Futbol Şube Sorumlusu Uğur ÇETİN’in gerçekleştirdiği ziyarette Başkan BELOVACIKLI kazanılan harikulade başarıdan dolayı tebrik ve teşekkürde bulundu.Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Gerze Belediyespor Yönetimi bu başarının kazanılmasında Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI’nın büyük desteklerinin olduğunu vurgularken; “Sinop civarında amatör sporlara bütçe ayıran tek Belediye Gerze Belediyesi.Bizlere maddi ve manevi her bakımdan destek olan Gerze Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI’ya sonsuz teşekkürler ediyoruz.Önümüzde önemli bir play-out maçı var.Bu maçı da kazanıp ilçemizi ve ilimizi BAL Ligi’nde temsil etmek istiyoruz.46 yıl sonra ilçemize gelen bu şampiyonlukta her zaman söylediğimiz gibi Gerze Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI’nın katkısı büyüktür.Bu vesileyle kupayı Belediye Başkanımıza armağan ediyoruz.” Dediler.

Kazanılan zaferden dolayı oldukça mutlu ve gururlu olduğunu söyleyen Belediye Başkanı ve Gerze Belediyespor Onursal Başkanı Osman BELOVACIKLI ise yaptığı açıklamada; “Büyük yatırımlar yaptık.Gerze Belediyespor’u kurduğumuzda hayalimiz gençlerimizi spora yöneltmek ve kazanılacak şampiyonluklardı.Günümüze baktığımızda ise bunu başarmış görünüyoruz.Ben, yönetim kuruluna teşekkür etmek istiyorum.Çünkü ailelerinden, çocuklarından ve işlerinden feragat ederek kulübü şampiyonluğa taşımak için gece gündüz çalıştılar.Bu gurur hepimizin.Projesini sunduğumuz stadyum yenilenmesi hususunda da çalışmaların başlayacağı günü bekliyoruz.Şampiyon takımımız şampiyona yakışır bir stadyumda futbol oynayabileceği için oldukça mutluyuz.Bu şampiyonluk tüm Gerze’liye armağan olsun.” İfadelerini kullandı.

Belediye Başkanlığı olarak 2017-2018 Sinop Büyükler Amatör Ligi’ni namağlup bitirerek 46 yıl sonra bizlere bu gururu yaşatan Gerze Belediyespor’a teşekkür ederiz.