Milli İstihdam Seferberliği +2 Bilgilendirme Toplantısı

Geçtiğimiz günlerde bilindiği üzere Milli İstihdam Seferberliği +2 İstihdam hedefi açıklanmıştır.

Bu vesileyle Milli İstihdam Seferberliği +2 İstihdam Hedefi uygulamaları için hazırlanan 7103 Sayılı Kanun 27 Mart 2018 tarih 30373 Sayılı Resmi Gazetenin -2.Mükerrer sayısından yayınlanmıştır.

Söz konusu kanunla uygulamaya giren; İlave İstihdam Teşviki, Bir Senden Bir Benden İstihdam Teşviki, Kurs ve Program uygulamaları hakkında; 12 Nisan Perşembe günü saat  14:00’da Gerze Belediyesi Konservatuarı’nda Sinop Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü’nce bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Bu vesileyle gerçekleştirilecek bilgilendirme toplantısına ilçemizde ki saygıdeğer işveren vatandaşlarımızın katılması önemle rica olunur.