Halk Eğitim Merkezi’nden Dönem Sonu Sergisi

Gerze Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından gerçekleşen dönem sonu sergisine ilgi oldukça yoğun oldu.

Yakup Ağa Konağı önünde gerçekleşen etkinliğe İlçemiz Kaymakamı Murat GÜVEN, Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI, İlçe Emniyet Müdürü Erol ULAŞ, Gerze MYO Müdürü Sedat İPAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür TOKGÖZ, İlçe Halk Eğitim Müdürü Nazım AKSU, daire amirleri ve vatandaşların yoğun katılım gösterdiği sergi Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve aziz şehitlerimiz adına bir dakikalık saygı duruşu ardından, İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı.

Kurdele kesiminin ardından el emeği göz nuru ürünleri inceleyen ziyaretçiler kursiyerler ve usta öğreticiler sık sık sohbet gerçekleştidiler.Ürünleri dokunarak hissetmenin ayrı bir huzur verdiğini belirten Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada; “El işçiliği ile üretilen herşey beni cezbediyor.Emeğin ve azmin olduğu yerde başarı kaçınılmaz oluyor.Ben özellikle İŞKUR’a teşekkür etmek istiyorum.İŞKUR’un el sanatlarına verdiği desteklerle ilçemiz farklı bir boyutta kalkınma yaşıyor.İstihdamın yanında vatandaşlarımız sanatkar oluyorlar.Bunların neticesinde de evlerine ekmek götürüyorlar.Ben bu serginin hazırlanmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Standların ziyaret edilmesinin ardından yemek yiyen protokol üyeleri Yakup Ağa Konağı önünde hatıra fotoğrafı çekinerek programı ölümsüzleştirdiler.