Bilim Fuarları Devam Ediyor

Geleceğimizin teminatı çocuklarımız birbirinden yaratıcı projeler üretmeye devam ediyorlar.

Bu yıl beşincisini düzenleyen Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı’na Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür TOKGÖZ, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet BURMA, Ak Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin ÖZDEMİR, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlarımız katılırken, program Başöğretmen Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve aziz şehitlerimiz adına bir dakikalık saygı duruşu ardından, İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı.

Programın açılışı Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu Halk Dansları Topluluğu’nun performansıyla başlarken açılış konuşmasını okul Müdürü Dursun KAHRİMAN gerçekleştirdi.Değerli protokol üyelerine katılımlarından dolayı teşekkürlerini ileten okul müdürü, fuarın hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ardından öğrencilerin birbirinden güzel projelerini ziyaret eden Belediye Başkanımız miniklerimizle sohbet ederek; “ATATÜRK’ün bıraktığı Cumhuriyeti’mizi ilelebet ileriye taşıyacak ve geliştirecek olan sizlersiniz.Sizlerden çok ümitliyim.Yaptığınız projeler ile de görüyorum ki doğru yolda ilerliyorsunuz.Bu projeler ile birlikte memleketimize ve ülkemize hayırlı bireyler olacaksınız.Mustafa Kemal ATATÜRK’ün izinden ayrılmadan bilime ışık tutmaya devam edin.Emeklerinizden dolayı sizleri tebrik ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen fuar programının devamı ise verilen ikramlar ve çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.