Karlı Köyü’nde ki Çocuklarımızı Mutlu Ettiler

Gerze Belediyesi ve İŞKUR tarafından hayata geçirilen Ahşap Oyuncak Atölyesi ADO Oyuncak bu kez de Karlı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde ki miniklerimizi mutlu etti.

Tam tamına 100 öğrenciye kendi imalatları olan Ahşap Oyuncakları götüren Usta Öğretici Adnan KARAGÜLLE ve kursiyerleri miniklerimize oyuncakları dağıtmasının ardından boyama yapmalarında yardımcı oldular.Tamamiyle doğal olan ve hiçbir şekilde zararı olmayan ahşap oyuncakları miniklerimizle buluşturan KARAGÜLLE, geleceğimizin teminatı öğrencilerimizle keyifli vakit geçirdi.Onlara oyuncakların nasıl imal edildiğini ve faydalarını anlatan Adnan KARAGÜLLE, her sene bir köy okuluna giderek sosyal sorumluluk projesini sürdüreceklerini belirtti.

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle herkesin takdirini ve beğenisini kazanan Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI ise ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Belediyemiz ve İŞKUR tarafından ortaklaşa açılan Ahşap Oyuncak Kursu Atölyesi’nde dünyaya imal edilen oyuncakları köyde yaşayan yavrularımızla buluşturmanın mutluluğunu yaşadık.Köyde yaşayan yavrularımızla sık sık bir araya gelip ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz.Tamamen doğal olan bu oyuncakları Usta Öğreticimiz Adnan KARAGÜLLE ve kursiyerlerinin emekleriyle miniklerimizle tanıştırma fırsatı bulduk.Onların mutluluğu ve gülümsemesi herşeye değer.Onların böyle gülümsemesine vesile olan Adnan KARAGÜLLE ve kıymetli kursiyerlerine düşünce ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.