TUBİTAK 4006 Fuarları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

İlçemiz okulları TUBİTAK 4006 Bilim Fuarları’nda hayata geçirdikleri projeleri tanıtmaya devam ediyor.

Son olarak Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür TOKGÖZ, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail KARAMAN, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet BURMA, Ak Parti İlçe Başkanı Vahdettin ÖZDEMİR, öğretmen ve öğrencilerimiz katılırken, program Başöğretmen Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı.

Ardından okul müdürü Mehmet ABANOZ açılış konuşmasını yaparken bilim fuarına katılımlarından dolayı protokol üyelerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından öğrencilerimizin hayata geçirdikleri projeleri inceleyen Belediye Başkanımız geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla sohbet ederken sorular sorarak ve bilgiler vererek öğrencilerimize yardımcı olmaya çalıştı.

Ardından ikramların yapıldığı program çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.