Bir Sokak Daha Yola Kavuşuyor..

2018 yılına hazırlanan ilçemizde bir çok çalışmanın yanı sıra yol çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.

Her zaman söylediğimiz gibi; “Yolu yapılmamış sokak kalmayacak” sloganıyla hareket ettiğimiz bu anlamlı yolda dokuz yıldır ilçemizin bütün sokaklarını kilit parke taşı ile donattık.Kış aylarında başta çocuklarımız olmak üzere vatandaşlarımızın ulaşımında sıkıntı yaşadığı bölgelerden birisi olan Atatürk Mahallesi Özgürlük Sokak mevkii’nde çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz bordür taşı döşeme işlemlerine başladılar.Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin yoğun çaba sarfettiği bölgede bordür işlemlerinin ardından kum serilip zemin düzlendikten sonra kilit parke taşı döşeme işlemlerine başlanacak.Peyzaj çalışmaları içinde alanın oluşturulduğu bölgenin son dokunuşlarını ise Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaparak sokağımızı Gerze’ye yakışır bir görünüme kavuşturacaklar.

Çalışmalar hakkında sık sık bilgi alan Belediye Başkanımız ise yaptığı açıklamada modern bir Gerze yaratma düşüncesiyle çalışmaların aralıksız biçimde devam edeceğini belirterek; “İlçemizi 2018 yazına hazırlama gayreti içerisindeyiz.Bir çok bölgede yol, kaldırım, park ve bahçe çalışmaları yürütüyoruz.Yaz nüfüsu 60.000 olan ilçemizde bu yıl ki ziyaretçilerimiz değişimin bir kez daha farkına varıp ilçemizin büyüleyici atmosferine kendilerini kaptıracaklar.Vatandaşlarımızın istek ve talepleri bizler içim emirdir.Halkımın talepleri doğrultusunda hizmet etmek benim için gurur kaynağıdır.” İfadelerine değindi.

Modern ve marka bir Gerze için canla, başla çalıştığımız bu yolda projelerimizin devam edeceğini belirtir, saygılar sunarız.