ŞNS Anadolu Lisesi’nde Mezuniyet Coşkusu

2017-2018 Eğitim Öğretim yılının sonuna geldiğimiz bu günlerde Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi, öğrencilerine kep atma töreni düzenledi.

Programa Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür TOKGÖZ, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet BURMA, Mahalle Muhtarları, öğretmenler, veliler ve öğrencilerimiz katılırken mezuniyet töreni bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı.

Ardından Okul Müdürü Murat BALCIOĞLU’nun açılış konuşmasını yaptığı program mezun olacak öğrencilerin platforma davetleriyle devam etti.2017-2018 Eğitim Öğretim yılını birinci bitiren öğrencimiz Gülsen DEMİREL konuşma yapmak üzere kürsüye davet edilirken öğrencimiz bayrağı 11.sınıflardan bir öğrencimize teslim etti.Daha sonra öğrencilerimizin mezuniyet belgelerinin teslim töreniyle devam eden program bu yılı mezun olarak bitiren öğrencilerimizin mezuniyet pastası kesme ve kep atma töreniyle sona erdi.

Belediye Başkanlığı olarak 2017-2017 Eğitim Öğretim yılını mezun olarak bitiren öğrencilerimize geleceklerinin hayalleri ışığında olmasını diler, tüm öğrencilerimizi can-ı gönülden kutlarız.

NOT: Gerze ŞNS Anadolu Lisesi 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet töreni fotoğraflarının tamamına FOTO GALERİ butonuna tıklayarak ulaşabilirsiniz.