Annelerimize Özel Türküler

Gerze Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu Anneler Günü’ne özel konser programı gerçekleştirdiler.

Programa İl Genel Meclis Üyesi Necmettin ÇAKIR, Belediyemiz Meclis Üyesi H. Yücel YUVACI,İYİ Parti Gerze İlçe Başkanı Cemal YILDIZ ve çok sayıda vatandaşımız katılırken söylenen türkülerin hepsi annelere armağan edildi.

Koro Şefliğini Nusret Semih BEŞCANLAR, Sunuculuğunu Emine ACEHAN ve Grup Saz Şefliğini Yalçın AKKOCA yaparken çalınan ve seslendirilen eserler dinleyicilerden bir kez daha büyük alkış topladı.İki perdeden oluşan konserin birinci bölümü Emine ACEHAN’ın seslendirdiği şiirle başlarken ikinci bölümü ise Birol SAZAK’ın seslendirdiği Nazım Hikmet eseriyle devam etti.

Oldukça duygulu, aynı zamanda eğlenceli eserlerin icra edildiği konserde vatandaşlara çeşitli hediyeler verilirken konserin son bölümü ise koromuzun seslendirdiği potpori ile sona erdi.

Belediye Başkanlığı olarak en kıymetlimiz olan annelerimizin gününü kutlar, sevgi ve saygılarımızı sunarız.

NOT: Gerze Belediyesi Konservatuarı THM Korosu "Annelerimize Türküler" adlı konser fotoğraflarının tamamına FOTO GALERİ butonuna tıklayarak ulaşabilirsiniz.