Helal Olsun Gerze ÇARŞI..

Gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ve mesajlarıyla taraflı tarafsız tüm takım taraftarlarının takdiri ve beğenisini kazanan Gerze Çarşı grubu bir kez daha gönülleri feth etti.

Son olarak Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI tarafından hayata geçirilen Süleyman SEBA Beşiktaş Parkı’na geçtiğimiz günlerde kutladığımız değerli annelerimiz için pankart asan taraftarlar, son olarak ise mübarek Ramazan Ayı’nın gelişini kutlayan bir pankart astılar.

Gerze’nin en büyük sivil toplum örgütlerinden birisi olan Gerze Çarşı Taraftar Grubu’ndan Ergin ÖZTÜRK ve Ersan ARAT yayınladıkları mesajlar hakkında yaptığı açıklamalarda; “Annelerimiz bizim en değerli ve en kutsal varlıklarımızdır.Bu vesileyle geçtiğimiz günlerde Anneler Günü’nü kutlayan bir mesaj yayınlayarak öncü olduk.Bu mesajımızda kadına ve anneye karşı şiddeti de kınadığımızı net bir şekilde belirttik.Aynı zamanda mübarek Ramazan Ayı’na kavuşmamız sebebiyle de anlamlı bir mesaj daha yayınladık.Elimizden geldiğince faydalı mesajlar verip, toplumsal bilinci uyandırmaya çalışıyoruz.” İfadelerini kullandılar.

Belediye Başkanlığı olarak ilçemiz için gerçekleştirdiğimiz her türlü mücadelede halkımızla iç içe olup destek veren ve yayınladıkları anlamlı mesajlarla toplumsal bilinç hususunda sosyal sorumluluk örneği gösteren Gerze Çarşı grubu’na teşekkür eder, saygılar sunarız.