Miniklerden Yıl Sonu Etkinliği

İlçemizde faaliyetini sürdüren Gülücük Anaokulu öğrencileri ailelerine yıl sonu gösterileri gerçekleştirdiler.

Belediyemiz Sedat IŞIDI Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür TOKGÖZ, Kurum Müdürü İrfan SAĞIR ve miniklerimizin kıymetli velileri katılırken program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı.

Ardından 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı hakkında değerlendirmelerde bulunmak üzere konuşma yapan kurum sahibi Sibel PAK’ın ardından öğrencilerimiz birbirinden neşeli ve güzel gösterilerini sergilediler.

Danslardan şarkılara ve kep törenine kadar bir çok etkinliğin yapıldığı programda etrafa gülücükler saçan miniklerimiz programı aileleri birlikte çekindikleri hatıra fotoğrafları ile sona erdirdiler.

NOT: Gülücük Anaokulu'nun Yıl Sonu Etkinliği  fotoğraflarının tamamına FOTO GALERİ butonuna tıklayarak ulaşabilirsiniz.