YöneTT Wi-Fi Çalışmaları Başladı

28 Mart 2018 tarihinde görüşmeleri noktalanan ve protokolü imzalanan YöneTT Wi-Fi projesinde ilçemiz liman içi mevkiinde çalışmalar başladı.

Sinop’ta ilk olarak  Gerze Belediyesi’nin öncülük ettiği proje sayesinde artık vatandaşlarımız ücretsiz olarak Wi-Fi’den yararlanabilecekler.Özellikle yaz aylarında artan nüfus ile birlikte 7’den 70’e tüm ziyaretçilerin ücretsiz ve güvenilir olarak Wi-Fi’den yararlanacağı projeden vatandaşların mutlu olduğu gözlenirken Gerze’liler çalışmaların biran önce tamamlanması temennisinde bulundular.

Alt yapısı Türk Telekom tarafından yapılacak olan proje sayesinde yaz aylarında büyük artış yaşayan Gerze nüfusunda sahil kesiminde vakit geçiren ziyaretçilerimiz ücretsiz Wi-Fi  ile internette dilediğince gezinebilecekler.Devam eden çalışmalar hakkında Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada; “Çağımızın tüm yeniliklerini vatandaşlarımızla buluşturduğumuz Gerze’de YöneTT Wi-Fi projesinin geçtiğimiz mart ayında protokol imzalarını atmıştık.Hafta itibariyle süre gelen çalışmalarda ekiplerimiz ve Türk Telekom alt yapı çalışmalarına başladı.Aynı zamanda kullanıcı giriş ekranı için gerekli materyalleri tamamladık.Gençlerimizin araştırması çok önemli.Bu sayede gençlerimiz araştırmalarını daha kolay sağlayıp, memleketine ve ülkesine daha faydalı bireyler olacaklar.Proje sayesinde tüm vatandaşlarımız ücretsiz ve güvenilir internet ağından yararlanabilecekler.Sinop’ta ilk olan bu proje ile birlikte özellikle gençlerimiz çok mutlu olacaklar.” Dedi.

Ücretsiz Wi-Fi hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların TC Kimlik numaralarını ve GSM numaralarını girerek sisteme kaydolmaları ve sonrası cep telefonlarına gönderilen şifreyi kullanarak kimlik doğrulama işlemini yapmaları gerekiyor.Bu işlemleri tamamlayan vatandaşlarımız Gerze Belediyesi tarafından verilen ücretsiz internet hizmetinden kesintisiz bir şekilde faydalanabileceklerdir.

Çağın tüm yeniliklerini siz değerli halkımızla buluşturmaya devam edeceğimizi bildirir, YöneTT Wi-Fi projesinin halkımıza, Gerze Belediyesi ve Türk Telekom’a hayırlı olmasını dileriz.