Başkan BELOVACIKLI’dan Şehit Meslektaşına Saygı..

Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI, meslektaşı Şehit Nurullah SARAÇ’ın adının verildiği sokakta çalışma başlattı.

Gürzüvet Köyü’ne sık sık gerçekleştirdiği ziyarette kendisi için çok önem arz eden Şehit Nurullah SARAÇ’ın isminin verildiği sokağın yolunu gören Belediye Başkanımızın oldukça üzüldüğü görülmüş ve köylüye en yakın zamanda yolu yaptıracağının sözünü vermişti.

Günümüz itibariyle çalışmaların bittiği sokakta Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bölgede düzleme çalışmaları yaparak kum serdiler.Devam eden çalışmalarda bordür taşı döşeyen ekiplerimiz son olarak ise yolun zemine oturmasının ardından kilit parke taşı işlemleriyle yolu son görünümüne kavuşturdular.

Çalışmaların gerçekleştiği sokakta yaşayan köy sakinleri Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI’ya teşekkür ederlerken, yıllardan beri yapılan müracaatların neticelendirilemediği, ancak Başkan BELOVACIKLI’nın konuya anında el atarak gerekli çalışmaları yaparak sokağı modern görünümüne kavuşturduğunu belirterek teşekkürlerini ilettiler.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI ;”Meslektaşım olan Şehit Nurullah SARAÇ tüm Gerze’linin çok sevdiği ve saygı duyduğu bir öğretmendi.İsminin verildiği sokağı gördüğüm zaman içim sızlıyordu.Anında müdahale ederek sokağı modern ve kullanışlı görünümüne kavuşturduk.Ruhu şad olsun.”dedi.