TSM Konseri Gerçekleşti

Gerze Belediyesi tarafından bu yıl 9.su düzenlenen Uluslararası Geleneksel Ramazan Etkinlikleri kapsamında Gerze Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu sahne aldı.

Ramazan Ayı’na özel hazırlanan konserin şefliğini İbrahim KOCABIYIK, Sunuculuğunu Emine ACEHAN yaparken solistlerimiz ve saz üstadlarımız her zaman olduğu gibi mükemmel bir gösteri çıkardılar.İlçemiz Kayamakamı Murat GÜVEN, Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet AYDIN, İl Genel Meclis Üyesi Necmettin ÇAKIR, Belediyemiz Meclis Üyesi H. Yücel YUVACI ve vatandaşlarımızın yoğun katılım gösterdiği konser saat 22.00’da başlarken, yaklaşık olarak 2 saat süren programda vatandaşlarımız duygu dolu anlar yaşadılar.

Konserin açılışı Gerzeli Aşık Hasani tarafından gerçekleşirken programın ilerleyen bölümlerinde vatandaşlarımızın şarkılara alkışlarıyla katıldığı gözlendi.

9.Uluslararası Geleneksel Gerze Ramazan Etkinliklerinde gecemiz çekilen hatıra fotoğrafı ile sona ererken, 09/06/2018 tarihinde THM Koromuzun sahne alacağı muhteşem konsere tüm halkımızı beklediğimizi belirtir, saygılar sunarız.

NOT: Gerze Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu Ramazan Özel Konseri'nde çekilen fotoğrafların tamamına FOTO GALERİ butonuna tıklayarak ulaşabilirsiniz.