Gerze’li Halk Müziği ile Coştu

Gerze Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu bu yıl 9.su düzenlenen Uluslararası Geleneksel Gerze Ramazan Etkinlikleri kapsamında sahne aldı.

Sunuculuğunu Emine ACEHAN, Şefliğini Nusret Semih BEŞCANLAR’ın yaptığı koromuz birbirinden güzel parçalar seslendirerek vatadaşlarımıza harika bir gece yaşattılar.İlçemiz Festival Alanı’nda saat 22’de başlayan konserde solistlerimiz ve saz üstadlarımız her zaman olduğu gibi oldukça profosyonel bir sahne ortaya koyarlarken, vatandaşlar seslendirilen parçalara eşlik ederek muazzam anların yaşanmasına vesile oldular.

İlk olarak Gerze Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Çocuk ve Gençlik Korosu’nun sahne aldığı programda geleceğin solistleri sergiledikleri performanslarla bir kez daha alkışı toplarken, çocuklarımızı hazırlayan Şef İlknur AKKOCA ve Şefliğini Nusret Semih BEŞCANLAR’da her zaman olduğu gibi takdirle ayakta alkışlandı.

Birbirinden güzel ve farklı etkinliklerin gerçekleştiği gece bu şekilde sona ererken harikulade gün ölümsüzleşen hatıra fotoğrafı ile noktalandı.

NOT: Gerze Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu tarafından sahnelenen Ramazan Özel Konseri'nde çekilen fotoğrafların tamamına FOTO GALERİ butonundan ulaşabilirsiniz.