Şampiyonlar’dan Başkan BELOVACIKLI’ya Ziyaret

2017-2018 sezonunun bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Gerze Belediyespor U-12 Futbol Takımı Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’yı makamında ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Uğur SAĞIR, Futbol Şube Sorumlusu Uğur ÇETİN, Genel Kaptan Abdullah OĞUZ, teknik heyet ve futbolcularla birlikte gerçekleşen ziyarette şampiyon takımı kapıda karşılayan Belediye Başkanımız bu başarının mimarlarını tek tek sarılarak tebrik etti.

Ziyarette kazanılan şampiyonluktan dolayı gurur duyduğunu belirten Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada ise; “2017-2018 Futbol sezonu Gerze Belediyespor’un emeklerini aldığı bir sezon oldu.A takımlar kategorisinde yaşadığımız şampiyonluğun ardından geleceğin A takımı adayları geleceğimizin teminatı çocuklarımız U-12 kategorisinde şampiyon olarak bizlere tarifi mümkün olmayan bir mutluluk yaşattılar.Yıllardır süren emeklerin ve çalışmaların karşılığını aldığımız bu sezondan sonra geleceğe daha umutlu bakabiliyoruz.Bu emek tamamiyle değerli yöneticilerimizin ve teknik heyetimizin başarısıdır.” Dedi.

Minik futbolcularımız bu kupada emeği büyük olan Gerze Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI’ya kupayı hediye etmelerinin ardından hatıra fotoğrafı çekinerek ziyareti sonlandırdılar.

Belediye Başkanlığı olarak bizlere umut olan ve gurur yaşatan Gerze Belediyespor Yönetim Kurulu’na, Teknik heyetine ve futbolcularına teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.