Esnaf ve Belediye El Ele..

Duyarlı Gerze Esnafı ve Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yenilenen ATATÜRK heykelini temizlediler.

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde ilçemiz Hükümet Meydanı ve İskele Mevkii’nde bulunan ATATÜRK büstlerinde yenileme çalışmaları yapılmış ve tamamlanmıştı.Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’nın talimatları doğrultusunda yenilenen büstler hakettiği görünüme kavuşurken günümüz itibariyle de temizlik çalışmaları başladı.Belediyemizin tüm birimleri Gerze genelinde yaz temizliği yaparken ATATÜRK büstlerinde çalışmalarına başlayan ekibimize ilçemiz esnafları da destek verdi.Cumhuriyet’imizin kurucusu Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün heykeline yapılan temizlik çalışmalarına kayıtsız kalamayacaklarını belirten esnaflarımız, bunun bir görev olduğunu ve bu bilinçte hareket ettiklerini dile getirdiler.

Kıymetli esnafımızın bu tavrından dolayı oldukça memnun olan Belediye Başkanımız ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Günümüz itibariyle ilçe genelince yaz temizliğine başladık.Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizde geçtiğimiz hafta yenilediğimiz ATATÜRK büstlerinde temizlik çalışmalarını sürdürdüler.Burada duyarlı Gerze halkı bir kez daha örnek olunası bir davranış gösterdi ve en değerlimiz olan ATA’mızın heykel temizliğinde kolları sıvayıp ekiplerimize yardımcı oldular.Bu tutum bizlere gurur verdi ve oldukça mutlu etti.Ben değerli esnafımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak tüm çalışmalarımızda bizlerden desteğini esirgemeyen Gerze halkına teşekkür eder, saygılar sunarız.