Başkan BELOVACIKLI’nın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

"Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları özel ve müstesna günlerdir. Bayramlar, toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin daim olduğu, insanların birbirlerine karşı sevgi ve saygıyı eksik etmediği anlamlı günlerdir.

Bütün bu güzellikleri ve değerleri içinde barındıran Ramazan Bayramı'nda yardımlaşma ve dayanışma ön planda olmalıdır.Bu nedenle gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu güzel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her anına taşıyabilmemiz için daha çok çaba göstermemiz gerektiğini asla unutmamamız gerekmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı'nın bayram sevincinin mutluluğu ve heyecanını yaşadığımız bu günlerde, Ramazan Bayramı'nın tüm İslam Alemi’ne ve ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini temenni eder, bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım."

Osman BELOVACIKLI

Gerze Belediye Başkanı