Gerze’li Kürekçiler Türkiye Üçüncüsü

Gerze Yelken ve Su Sporları Kulübü’nde altı ay önce kurulan kürek takımı büyük başarılara imza attı.

09-10 Haziran tarihlerinde Sapanca’da yapılan Türkiye Kupası yarışlarında tek çifte bayanlar kategorisinde Esin USLU Türkiye üçüncüsü olurken, Zeynep BAYRAK ve Pelin İMAMOĞLU final etabına kadar başarılı mücadelelerin ardından elendiler.Ayrıca 04-05 Haziran tarihlerinde okullar arası Türkiye kürek yarışlarında kulübümüz sporcusu Yağız SARIHAN Türkiye birincisi olurken, Dilem Yıldız EKİCİ’de Türkiye dördüncüsü olarak ilçemizi gururla temsil etti.

Başarılı sporcularımızın Kürek Antrenörü Yücel ALTUN ise yaptığı açıklamalarda; “Çalışmalarımıza çok sıkı biçimde devam ediyoruz.Mücadele ettiğimiz kulüpler arasında Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray gibi güçlü takımların arasından sıyrılıp 3. olmamız bizler ve ilçemiz adına ileriye dönük bir başarıdır.Önümüzde ki yarışlarda başarımızın artacağına ve daha üst sıralamalarda olacağımıza da yürekten inanıyorum.Önümüzde ki yaz döneminde çok sıkı antrenmanlarla devam edeceğiz.Ben şahsım ve kulübüm adına yarışlara katılımımızda bizlere her zaman destek olan Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’ya teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını diler, Gerze Yelken ve Su Sporları Kulübü’nde yaz boyunca kürek antrenmanlarına katılmak isteyen sporseverlere hobi amaçlı kürek eğitimi verileceğini değerli vatandaşlarımıza duyururuz.