Gerze’de Genel Temizlik

Gerze Belediyesi ekipleri ilçemizde genel temizliğe devam ediyor.

Belediyemize bağlı tüm müdürlükler geçtiğimiz haftalarda Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’nın talimatları doğrultusunda ilçe genelinde temizliğe başlamışlardı.Yol kenarında büyüyen otlardan park ve bahçe temizliğine, karayolundan inşaat artıklarına kadar her alanda çalışma yürüten ekiplerimiz ilçe genelinde temizliğe tüm hızıyla devam ediyor.

Yaz aylarında yaklaşık olarak iki katı artan Gerze nüfusunda malumunuz üzere çöpler  yollara kadar saçılmış vaziyette.Bunun yanına inşaat gerçekleşen bölgelerde kum birikintilerinin vermiş olduğu kötü görünüm de eklenince ortaya göze hoş gelmeyen görüntüler çıkmaktaydı.Gerze genelinde temizlik çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz son olarak Dr.Saim GENÇSOY caddesi üzerinde yıkama ve süpürme işlemlerine devam ettiler.

Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sokak sokak girdikleri bölgelerde yıkama işlemleri yaparken süpürme işlemleriyle de sokaklarımızı hakkettiği görünümüne kavuşturmaya başladılar.Doğasıyla insanları büyüleyen ilçemizde temizlik çalışmalarını sıkı sıkı takip eden Belediye Başkanımız ise yaptığı açıklamalarda; “Yeşili, doğası ve mavisiyle insanları büyüleyen bir ilçe yarattık.Ancak görüyoruz ki insanlarımız çöplerini çöp kovalarına atmak yerine yanına bırakıyorlar.Sokak hayvanları da bunları dağıtarak göze hoş gelmeyen görüntülerin meydana çıkmasına sebep oluyor.Gece gündüz ilçemizde çöp arabaları dolaşıyor.Artan nüfus ile birlikte vatandaşımızın daha bilinçli bir şekilde hareket etmelerini rica ediyorum.Böylece ilçemizde daha modern bir görünümü sunma fırsatını yakalayacağız.Ekiplerimiz Gerze genelinde baştan sona titiz bir çalışma sürdürüyorlar.Bizlere düşen görevde bu sorumlulukla devam etmek.” Dedi.