DADDralli İkinci Kez Gerze’de..

Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdikleri Karadeniz turu vesilesiyle ilçemize ilk gelen DADDralli kaptanları söz verdikleri üzere bu yıl tam tamına 23 adet yelkenli ile ilçemiz limanına tekrar geldiler.

Ülkemizde, öncelikle gerçek deniz sevgisine dayalı amatör denizciliğin gelişmesini hedefleyerek yola çıkan dernek DADD(Amatör Denizciler Derneği), düzenlediği ikinci Karadeniz Rallisi ile ülkemizin Karadeniz kıyılarını yeniden keşfe çıktı.Türkiye’nin en uzun kıyı şeridine sahip olan Karadeniz’in limanlarında duraklayacak olan DADDralli Karadeniz 2018 “3 ülke, 1 Hikaye”, 12 Haziran tarihinde Yunanistan/Volos’tan başladıkları rotada bir kez daha ilçemizi tercih ettiler.

Gittikleri limanlarda halk tarafından ilgiyle karşılanan ekip her limanda olduğu gibi ilçemizde de ziyaretçilerin ilgi odağına yerleştiler.Bir kez daha Gerze’de olmaktan mutluluk duyduğunu belirten DADDralli Yönetim Kurulu Başkanı Zafer TÜRKMEN, geçtiğimiz yıl gerçekleşen ziyarette Gerze’den unutamadıkları güzel anılarla döndüklerini belirterek ilgi ve alakadan dolayı Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’ya teşekkür etti.

Belediye Başkanımız ise bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ;” Geçtiğimiz yıl ilçemize gelerek bizleri mutlu eden DADDralli ailesi ikinci kez gerçekleştirdiği ziyaretiyle bizleri mutlu etti.Geçtiğimiz yıl 7 yelkenli ile gerçekleşen ziyaret bu sene 23’e yükseldi.İlçemiz limanı görseliyle ziyaretçilerin ilgi odağı haline geldi.İlçemizin turizm potansiyelini böyle etkinliklerle daha faydalı biçimde yansıtma fırsatı sunuyoruz.” İfadeleriyle belirtti.

Tam tamına 74 gün sürecek ve sonunda 41 limana uğramış olacak olan filonun sonraki durak yerleri ise Gürcistan/Poti olacak.Belediye Başkanlığı olarak ilçemize gelerek bizleri bir kez daha mutlu eden DADDralli ailesine teşekkür eder, pruvalarının neta, rüzgarın arkalarında olmasını dileriz.