YöneTT Wi-Fi Hizmete Giriyor

28 Mart 2018 tarihinde protokolü imzalanan ve çalışmaları başlatılan YöneTT Wi-Fi çok yakında hizmete giriyor.

Bilindiği üzere çağı yakından ilgilendiren yenilikleri ve ilkleri başararak Gerze’ye getiren Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI, girişimleri sonucu Türk Telekom ve Gerze Belediyesi arasında ortaklaşa hayata geçirilecek olan bir projeye imza atmıştı.Sinop ve çevresinde ilk olarak Gerze’de hizmete girecek olan proje sayesinde yaz aylarında sahil kesiminde dolaşan vatandaşlarımız ücretsiz olarak güvenli internet ağından yararlanabilecekler.

Çalışmaları yakinen inceleyen Belediye Başkanımız son noktayı koymak üzere bugün yetkililerle biraraya geldi.İlçemiz Say mevkiinde yetkililerle buluşan Başkan BELOVACIKLI gerekli bilgileri alarak projenin tamamlanma aşamasına bizzat şahit oldu.Oldukça heyecanlı olan Başkan BELOVACIKLI basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Bu proje Sinop civarında bir ilktir.Her zaman olduğu gibi Gerze yine bir ilkin öncüsü oldu ve olmaya devam edecek.YöneTT Wi-Fi projesi ile birlikte başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızdan olumlu tepkiler aldık.Bu proje sayesinde vatandaşlarımız ücretsiz olarak internet hakkından yararlanabilecekler.Bugün son noktasını koyduğumuz proje Temmuz ayı içerisinde hizmete girecek.İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.

Bu proje sayesinde sahil kesiminde vatandaşlarımız fiberoptik alt yapı üzerinden hızlı ve güvenli internet hizmeti alacaklar.Vatandaşlarımız TC Kimlik numaraları ile, Belediyemiz karşılama sayfası üzerinden 5651 sayılı loglama yasası ile uyumlu olarak rahatlıkla bu hizmetten faydalanabilecekler.Sinop genelinde bu hizmeti verecek ilk Belediye olan Gerze Belediyemize, gençlerimize, halkımıza ve Türk Telekom’a hayırlı olmasını dileriz.