Trafik Eğitim Parkı’nda Çalışmalar Devam Ediyor

İlklerin ilçesi Gerze’de 2018 yılı içerisinde hayata geçirilen “Çocuk Trafik Eğitim Parkı” projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Haberimizin başında da bahsettiğimiz gibi Gerze, ilklerin hayatımıza sunulduğu bir ilçe konumunda.Bunun da tabi ki baş mimarı Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI.Sinop genelinde ilk olarak Gerze’de projelendirilen ve 5 Nisan 2018 tarihinde ilk kazması vurulan Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda günümüz itibariyle istinat duvarı çalışmalarına başlandı.Cumhuriyet Mahallesi’nde Belediyemize ait arazi içerisinde çalışmaları süren projede istinat duvarının tamamlanmasının ardından çocuklarımızın yaralanmadan gönüllerinde oynayabilmeleri için kauçuk zemin üzerine oyun grubu, vatandaşlarımızın dinlenebilmeleri için çardak vb. alanlar, miniklerimizin trafik eğitimi için sinyalizasyon ve trafik levhaları ile birlikte 14m²’lik alana büfe yapılacak.

Sinop genelinde ilk kez Gerze’de hayata geçecek projeyi yakından takip eden Belediye Başkanımız açıklamalarda bulunurken; “Gerze, bizlerle birlikte bir çok projede ilk olmuş durumda.7’den 70’e tüm vatandaşımıza hizmet etmek için birçok projeyi üretip hayata geçiriyoruz.Çocuk Trafik Eğitim Parkı’da bu projelerden birtanesi.Çocuklarımız bu park ile birlikte trafik kurallarını küçük yaştan itibaren öğrenip bilinçli vatandaş olma yolunda önemli bir atacaklar.Aynı zamanda çocuklarımızın gönüllerince oynayabilmeleri açısından oyun gruplarını da bu parkımıza yerleştiriyoruz.Bununla birlikte onların yaralanmamaları için kauçuk zemin uygulaması yapacağız.Parkımızda vatandaşın rahatlıkla dinlenebilmesi için çardak vb. alanlar yaratacağız.Aynı zamanda 14m²’lik alana yapacağımız büfe ile bölgenin market ihtiyacını karşılamış olacağız.” İfadelerini kullandı.

Bir ilkin daha hayata geçtiği ilçemizde Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda ki çalışmalar hakkında siz değerli vatandaşlarımıza sık sık bilgi vereceğimizi bildirir, saygılar sunarız.