Başkan BELOVACIKLI’nın Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

“Bayramlar; gelenek, görenek ve kültürümüzün gelecek nesillere aktarıldığı; dargınların barıştığı, mesafelerin kısaldığı ve özlemlerin giderildiği anlamlı günlerdir.

Bayramlar, toplumun en küçük yapı taşı olan ailelerin birlik ve beraberlik içinde olduğu, kardeşliğimizin yanında sevgi ve saygının asla eksik olmadığı müstesna günlerdir. Bütün bu anlamları içinde barındıran Kurban Bayramı ise yardımlaşma ve dayanışma duygularının arttığı, dayanışma ve paylaşma duygularının yoğun biçimde yaşandığı özel Bayramdır.Duygularımızın yoğun olarak yaşandığı bu bayramda ülkemizin birlik ve beraberliğini korumalı, akraba ve komşularımızın yanı sıra kimsesizlerimizi de ziyaret edip onların yanında olduğumuzu hissettirmeliyiz.

Bu duygu ve düşünceler ile belirtmek isterim ki; Paylaşmanın en çok olduğu mübarek Kurban Bayramı’nın mutluluğunu ve sevincini yaşadığımız bu anlamlı günlerde mutluluk, barış ve kardeşlik duygularının daha da arttığı Kurban Bayramı’nın tüm İslam Alemi’ne ve ülkemizin en mutlu ilçesi olan Gerze’de yaşayan vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini temenni eder, bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.”

Osman BELOVACIKLI

Gerze Belediye Başkanı