Başkan BELOVACIKLI’dan Kurban Pazarlığı

Mübarek Kurban Bayramı’nın gelmesiyle birlikte Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI ilçemiz Belediye Evleri’nde kurulan Hayvan Pazarı’na ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyareti esnasında kurban satıcılarıyla ve vatandaşlarımızla bol bol sohbet eden Belediye Başkanımız sık sık hal hatır sorarak satış durumlarını öğrendi.Hemşehrilerimizin yoğun ilgisine nail olan Başkan BELOVACIKLI esnafı dolaşmasının ardından mübarek Kurban Bayramı’nda keseceği kurbanın pazarlığına oturdu.İnce eleyip sık dokuyan Belediye Başkanımız Peygamberimiz Hz.Muhammed (S.A.V)’in de sünnet olarak nitelediği Kurban Pazarlığı sonucu keseceği kurbanı satın aldı.

Gerçekleştirdiği ziyaretinde sık sık esnaf ve vatandaşla sohbet eden Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz günlerde Zabıta ekibimiz Veteriner hekimle birlikte ilçemizde kurulan Hayvan Pazarına teftiş gerçekleştirmişti.Gerekli incelemeleri yapan ekibimiz bayram sevincine gölge düşmemesi için de birtakım uyarılarda bulunmuştu.Bizlerde Kurban Arefe’sinde ilçemizde kurulan Hayvan Pazarı’na ziyaret gerçekleştirdik.Gerek vatandaşımızla gerekse kurban satıcılarımızla konuşarak hal ve hatırlarını sorduk.Yeri geldi alıcı ve satıcı arasında da pazarlığa girerek orta yolu bulmalarına yardımcı olduk.Yeri geldi kendi alacağım Kurban’da Peygamberimiz Hz.Muhammed (S.A.V)’in de sünneti olan kıyasıya pazarlığa oturduk.Mübarek Kurban Bayramı’nın tüm İslam Alemi’ne, ülkemize ve ilçemize hayırlara vesile olmasını diler, tüm hemşehrilerimin bayramı can-ı gönülden kutlarım.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak Mübarek Kurban Bayramı’nın tüm İslam Alemi’ne, ülkemize ve ilçemize hayırlara vesile olmasını diler, tüm hemşehrilerimizin bayramı en içten duygularımızla kutlarız.