Başkan BELOVACIKLI’dan Mezbahaneye Ziyaret

Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI Mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle kurbanlık kesim noktası olan Gerze Belediyesi Mezhanesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Hem kendi kurbanlığının kesimini yaptıran Belediye Başkanımız hemde vatandaşlarımızla biraraya gelerek Mübarek Kurban Bayramını tebrik etti.Oldukça modern bir mezbahaneye sahip olan ilçemizde vatandaşlarımız Kurban kesiminde yaşadıkları kolaylıktan dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ederlerken Başkan BELOVACIKLI’da bir açıklama gerçekleştirdi.

Gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşlarımızla sohbet eden Belediye Başkanımız sıcaktan bunalan hemşehrilerimize su ikramında bulunurken; “Mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle hepimiz gücümüzün yettiği kadarıyla kurbanlıklarımızı almış bulunuyoruz.Mübarek Kurban Bayramı paylaşmanın en çok olduğu önemli ve anlamlı bir gündür.Siz değerli hemşehrilerim bu yoğunluk arasında kurban kesimiyle uğraşmayın diye Mezbahenemizi son teknolojiyle donattık.Gördüğünüz üzere sıra bekleme olayı çok fazla olmuyor.Titiz ve hijyenik biçimde kesilen kurbanlarınız aynı şekilde teslim ediliyor.Ben kestiğiniz kurbanların hayırlara vesile olmasını diler, bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.” İfadelerini kullandı.

Belediye Başkanlığı olarak her alanda en iyisini hakkeden vatandaşlarımız için gece-gündüz çalışmaya devam edeceğimizi bildirir, Türkiye’nin en mutlu ve en sakin ilçesi Gerze’den tüm hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramını kutlarız.