Kurs Kayıtları Başladı

Her yıl sahnelediği gösterilerle Sinop genelinde büyük takdir toplayan Belediyemiz Konservatuarı’nda 2018-2019 Öğretim Yılı Kurs Kayıtları başladı.

7’den 70’e toplumumuzun tüm kesimini içinde barındıran Belediyemiz Konservatuarı’nda her yıl olduğu gibi bu yılda bir çok kurs start verecek.Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Gitar, Bağlama, Ud, Keman, Ney, Klarnet, Etüt, Halk Dansları, Çocuk ve Gençlik Korosu, Tiyatro, Drama(Çocuk&Yetişkin), Seramik Biçimlendirme ve Tahrirci Çinici kurslarıyla 2018-2019 Öğretim Yılı’na başlayacak olan Konservatuarımıza kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımızın ilçemiz Hal İçi Mevkii’nde bulunan Konservatuar binamıza kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Kurslarımız ile ilgili birtakım açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız ise böyle kurslar sayesinde topluma sanat alışkanlığı edindirdiklerini belirterek; “Öncelikle geçmişe baktığımız zaman Gerze, içinde ürettiği sanatsal faaliyetlerle göz doldurmaktaydı.Son yıllarda kaybolan bu benliğimizi Belediyemiz Konservatuarı bünyesinde açtığımız kurslar ile tekrar kazanıyoruz.Hemen hemen 400’e yakın kursiyerimiz ile çeşitli gösteriler yapıp Sinop genelinde ve çevre illerde takdirle karşılanmaktayız.Profosyonel eğitim kadromuzla her yıl üzerine koyarak devam ettiğimiz kurslar sayesinde gerek gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutup gerekse, yetişkin vatandaşlarımıza da yeni bir hobi kazandırıyoruz.Tüm vatandaşlarımdan kurslarımıza talebin her zamanki gibi yoğun olmasını beklediğimi yinelemek ister, saygılar sunarım.” Dedi.

2018-2019 Öğretim Yılı’nda Belediyemiz Konservatuarı bünyesinde açılacak olan kurslara Konservatuar binamızdan kayıt yaptırabileceğiniz gibi 0(368) 718 5477 no’lu telefondan da gerekli bilgileri alabilirsiniz.